elérhetőségek
Cím:
8100 Várpalota, Körmöcbánya utca 6. I/24.
Email:
lelekvandor@lelek-vandor.hu
telefon:
+36205741289
SZERZŐI JOGOK

A www.lelek-vandor.hu weboldal teljes terjedelmében Görbicz Beáta (késöbbiekben üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki. A weboldal vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldal vagy annak egy részének a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása.


A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A weblapon található fotók, képek, videók és azok elrendezése is az oldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki.


A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldalon található fotóknak, képeknek, videóknak a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.


A www.lelek-vandor.hu domainnév szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználására csak a weblapot üzemeltető jogosult. A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges..


ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
A tárhelyet biztosítja:

ABPlusz BT.

Több mint 4000 ügyfél, 10 év tárhely tapasztalat, 8000 domain fentartás, 25 saját szerver.

www.abplusz.hu
A weboldalt készítette:

PereWebDesign

Gyors határidők, minőségi munka, elérhető árak…

www.perewebdesign.hu
Letöltések

Az aktuális árlista letöltése!

Árlistámat letöltheti pdf formátumban!

Árlista letöltése
Időpontfoglalás:

Kezeléseimre az időpontok lefoglalása kizárólag  telefonon történik!

+36205741289

Üzemeltető:

Görbicz Beáta

Spirituális terapeuta, masszőr

+36205741289

+36208241859Üzemeltető:


Lélek-Vándor Masszázsbarlang

Görbicz Gábor Ferenc E.V.

Székhely: 8100 Várpalota, Pápay Zoltán utca 17.

Telephely: 8100 Várpalota, Körmöcbánya utca 6. I/24..

www.baglyashegyi.hu